prof. dr hab. n. med. Jacek Sobocki
prof. dr hab. n. med., prof. CMKP, kierownik Katedry i Kliniki Chirurgii Ogólnej i Żywienia Klinicznego w Centrum Medycznym Kształcenia Podyplomowego
Bierze udział w sesjach:
-
Leczenie żywieniowe - kiedy w pełni zaczniemy wykorzystywać jego potencjał
- Wytyczne dotyczące doustnego stosowania żywienia medycznego i rzeczywistość – rekomendacje a dostępność
- Szpital-ZOL-rehabilitacja – korzyści i wyzwania w opiece żywieniowej
- Żywienie domowe z perspektywy pacjenta i płatnika
Leczenie żywieniowe - kiedy w pełni zaczniemy wykorzystywać jego potencjał
- Edyta Grabowska-Woźniak - prezes zarządu, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Świadczeniodawców Leczenia Żywieniowego w Warunkach Domowych
- Lilia Kimber-Dziwisz - kierownik, Zakład Opieki Długoterminowej, Radomski Szpital Specjalistyczny
- Wojciech Mika - główny specjalista, Dział Kontraktowania Świadczeń, Śląski Oddział Wojewódzki, Narodowy Fundusz Zdrowia
- Iwona Sarzyńska-Długosz - ordynator, Oddział Rehabilitacji Neurologicznej, II Klinika Neurologiczna, Instytut Psychiatrii i Neurologii w Warszawie
- Jacek Sobocki - prof. dr hab. n. med., prof. CMKP, kierownik Katedry i Kliniki Chirurgii Ogólnej i Żywienia Klinicznego w Centrum Medycznym Kształcenia Podyplomowego
- Anna Zmarzły - specjalista chorób wewnętrznych, kierownik, Ośrodek Żywienia Klinicznego WSS im J.Gromkowskiego, członek Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu (POLSPEN)